Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, ο Χορευτικός Όμιλος Τριλόφου «ΖΟΥΜΠΑΤ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, γιορτάζοντας τη νέα χρονιά  με άρωμα παράδοσης και άφθονο κέφι. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Παναγιώτου, αφού παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 1ης Δεκεμβρίου 2018, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και την συμπαράστασή τους στην προσπάθεια του Συλλόγου να βρει και να αναπαραστήσει τους χορούς, τα τραγούδια, τα έθιμα, τις ενδυμασίες που χαρακτήρισαν τον Τρίλοφο μέσα στην μακροχρόνια περίοδο της ιστορίας του αλλά και τα αντίστοιχα των γύρω περιοχών.


Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά το απερχόμενο διοικητικό που άφησε παρακαταθήκη τις πέντε (5) αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές που δημιούργησε με χρήματα του Συλλόγου και ευχήθηκε, ευχαριστώντας ιδιαίτερα την χοροδιδάσκαλο κ. Άννα Σίσκου, να παρουσιαστούν πολλές ακόμα εξαιρετικές εκδηλώσεις όπως οι προηγούμενες με τίτλο … «Σπυρί πιπέρι έσπειρα ….., «Να τα πούμε? Έθιμα 12ημέρου Τριλόφου», «Σ’ όσους γάμους κι αν επήγα….».

Ο νέος Πρόεδρος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες του Συλλόγου, ενώ του ευχήθηκε περαστικά καθώς δεν κατάφερε να παραστεί στη φετινή εκδήλωση για λόγους υγείας. Ευχαρίστησε επίσης και όλους τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ήταν παρόντες και με την παρουσία τους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  δηλώνουν την εκτίμηση και αναγνώριση στην προσπάθεια του Συλλόγου για την επίτευξη των σκοπών του και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Στέλιο Αποστόλου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Απόστολο Τσολάκη, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας κ.Πασχάλη Αναγνώστου, τον Πρόεδρο της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Λιάντα καθώς και τους εκπροσώπους της “Παρέμβασης Πολιτών” κ.κ. Απόστολο Πράτανο και Άννα Τσιφτελίδου. Ιδιαίτερες δε ήταν οι ευχαριστίες του νέου Προέδρου και προς τους εκπροσώπους των Συλλόγων της περιοχής που τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου και στο πλαίσιό της  εκφράστηκαν με πολύ θερμά λόγια για την εκδήλωση καθώς και για όλα όλα τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου  Τριλόφου «ΖΟΥΜΠΑΤ» για την παρουσία τους και την προσφορά τους στον εξαιρετικό μπουφέ που τιμήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άφθονο κέφι, χορό  και άρωμα παράδοσης από τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο