Ο ήχος του ακορντεόν πλημμύρισε νωρίς σήμερα το πρωί το γραφείο του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, στο Δημαρχείο καθώς και οι μελωδίες των παιδιών που φιλοξενούνται στον παιδικό σταθμό Θέρμης. Τα παιδιά της δομής φορώντας Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια, συνοδευόμενα από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Θέρμης κ. Πασχάλη Αναγνώστου και το εκπαιδευτικό προσωπικό, έφτασαν στο γραφείο του Δημάρχου λίγο μετά τις εννέα σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, για να του ευχηθούν και να του αναγγείλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού. Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, αφού παρέλαβε το ιδιαίτερο δώρο του με τις ευχές που έφτιαξαν τα παιδιά, τα ευχαρίστησε όπως και τις δασκάλες τους, που σταθερά κάθε χρόνο κοσμούν με την παρουσία τους τις γιορτινές αυτές μέρες το Δημαρχείο.

Μίλησε με τα παιδιά για το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού και τους ευχήθηκε «Χρόνια πολλά και με Υγεία». Την παράσταση φέτος έκλεψαν οι ξεχωριστοί ήχοι του ακορντεόν που συνόδευσε τα παιδιά στις μελωδίες τους.
Ακολούθως τη σκυτάλη με τα παραδοσιακά κάλαντα παρέλαβαν τα παιδιά του Ειδικού Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Θέρμης τα οποία κρατώντας ντέφια και τριγωνάκια συνοδευόμενα από τέσσερις εκπαιδευτικούς του εργαστηρίου, έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στο Δήμαρχο και μετέφεραν ευχές για μακροημέρευση, Υγεία και Δημιουργία.

Ο Δήμαρχος Θέρμης προσέφερε γλυκά στα παιδιά και τους ευχήθηκε Υγεία και καλή πρόοδο. Συνεχάρη δε και το προσωπικό του Εργαστηρίου για το σημαντικό τους έργο και την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να παρέχουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους μαθητές με αναπηρία και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και να τους διασφαλίζουν με κάθε τρόπο ίσες ευκαιρίες, αλλά κυρίως να τους κατοχυρώνουν το δικαίωμά τους στη μόρφωση και στην κοινωνική και επαγγελματική τους ένταξη. Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί του Εργαστηρίου, ευχήθηκαν στο Δήμαρχο Θέρμης προσωπική ευτυχία και επιτυχία στο έργο του.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο