Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

lefkh nyxta kosmos 1Η παραμυθένια εορταστική ατμόσφαιρα, κορυφώνεται στο Δήμο Θέρμης, με ευχάριστες, ζεστές μελωδίες, διασκεδαστικά παιχνίδια για τα παιδιά στην Κεντρική πλατεία, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, χορωδιακές συναυλίες, αναβίωση παραδοσιακών εθίμων, κάλαντα, και άλλες ψυχαγωγικές εκπλήξεις, που και φέτος επιμελήθηκε με κέφι και μεράκι  η ΔΕΠΠΑΘ.
Αύριο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη των εορταστικών εκδηλώσεων, παραλαμβάνουν οι Πρόσκοποι της Θέρμης, διοργανώνοντας ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για μικρούς και μεγάλους.

Σγκεκριμένα, στις 5 αύριο το απόγευμα το πρώτο Σύστημα Προσκόπων Θέρμης ετοιμάζειστο χώρο του,  ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα περιλαμβάνει  μουσική,καραόκε,face painting,κλόουν, μπαλονοζωάκια και «ανοιχτή» σκηνή για παραστάσεις από τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας. Θα τραγουδήσει μαζί τους η Αγγελική Μισαηλίδου από το Junior Music Stars! Στο χώρο θα λειτουργεί κυλικείο με καφέ και φαγητό, καθώς και το προσκοπικό μουσείο του Συστήματος.

lefkh nyxta 3 kalh
Στις 20.00 το βράδυ της ίδιας μέρας, η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μεταφέρεται στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης με μία ξεχωριστή χορωδιακή συναυλία που θα περιλαμβάνει «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια». Σε αυτή θα συμμετέχουν : η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θέρμης και η Ορχήστρα των Νέων Σίνδου του Δήμου Δέλτα με Μαέστρο τον κ.Μίλτο Πολυχρονίδη. Επίσης στη συναυλία θα πάρουν μέρος:  η Μικτή Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού Θέρμης,η Μικτή Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων, η Μικτή Χορωδία Νέας Ραιδεστού, η Μικτή Χορωδία Μίκρας και η Πολυφωνική Χορωδία «Θερμαϊδες» : Διεύθυνση από το πιάνο : Ελευθερία Μεταξά –Αρμοδώρου.


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window