ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Τις καθιερωμένες επισκέψεις που πραγματοποιεί τα τελευταία δέκα χρόνια σταθερά και αδιάλειπτα, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξεκίνησε από την περασμένη Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου , δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος.
Αρχικά, ο κ. Δήμαρχος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ζωή Γεωργαλή, Απόστολο Τσολάκη και Στέλιο Γκιζάρη, την Πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνά Παπαδάκη, τον Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ Κ. Γιώργο Αγγέλου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμης κ. Σωτήρη Βογιατζή και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέα Βιολιτζή, επισκέφθηκε το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στη Θέρμη. Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε καλές γιορτές και καλή χρονιά, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Θέρμης θα συνεχίζει να στηρίζει το σύνολο των δομών του και, κυρίως, αυτές που απευθύνονται σε ηλικιωμένα άτομα, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στους ανθρώπους της Γ’ ηλικίας.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Θέρμης μεταξύ άλλων ανέφερε: “ ’Έχουμε χρέος να φροντίζουμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας όχι μόνο μέσα στην οικογένεια, αλλά και μέσα από τις κοινωνικές μας δομές. Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζουμε όχι μόνο την ανθρώπινη αξία και την ανάγκη για αξιοπρεπή διαβίωση, αλλά κυρίως την προσφορά των ηλικιωμένων στην οικογένεια και στο κοινωνικό σύνολο.
Ιδιαίτερα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, οι ηλικιωμένοι αποτελούν παράγοντα κοινωνικής σταθερότητας, στηρίζοντας το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας. Ως Δημοτική Αρχή, είμαστε σταθερά κοντά σας αφού για εμάς αποτελείτε ένα ενεργό και πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ο ρόλος σας είναι πολύτιμος και η συνεισφορά σας στην καθημερινότητα των νεώτερων γενεών αξιέπαινη, κυρίως στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας σήμερα. Περάσατε κι εσείς δύσκολες μέρες, παρόμοιες με αυτές που διανύουμε τώρα, μέρες που ωστόσο προέκυπταν μέσα από τα καθημερινά ζητήματα της επιβίωσής σας κι όχι ως αποτέλεσμα του κακού τρόπου ζωής και συμπεριφοράς , που ως γνωστόν έφεραν τη χώρα μας στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε σήμερα. Αποτελείτε ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, με αξιόλογες δημιουργικές δραστηριότητες, που δυστυχώς το επιβαρυμένο πρόγραμμά μου δεν μου επιτρέπει να παρακολουθώ πάντα. Ωστόσο επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την ενεργή συμμετοχή σας στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Δήμου Θέρμης. και να ευχηθώ όλοι μαζί, ενωμένοι να αγωνιστούμε για την οικονομική αναγέννηση της πατρίδας μας, που αν και στο παρελθόν πέρασε δύσκολες ώρες, κατάφερνε πάντα να σταθεί όρθια. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά και τα εγγόνια μας”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Όπως είναι γνωστό σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα στο Δήμο Θέρμης λειτουργεί ένα ΚΑΠΗ που χάρη στη φροντίδα των ανθρώπων του ΝΠΔΔ και του επιστημονικού του προσωπικού,  μαζί με τον Γιατρό που έχει εξασφαλίσει και φέτος η Δημοτική Αρχή, αλλά και τους Φυσιοθεραπευτές, φροντίζουν ώστε να παρέχονται υψηλές  υπηρεσίες υγείας σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης.

Ο Δήμαρχος Θέρμης, τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ Θέρμης, Τριαδίου, Βασιλικών και Νέας Ραιδεστού. Αύριο Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 το πρόγραμμα των επισκέψεων του Δημάρχου συνεχίζεται στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Αγίας Παρασκευής, Σουρωτής, Ταγαράδων και Νέου Ρυσίου ενώ την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, αφού παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλαγιαρίου, ακολούθως θα βρεθεί κοντά στα μέλη των ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου, Τριλόφου, Κάτω Σχολαρίου και Καρδίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο