Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Τους μεγάλους δημιουργούς Μίμη Πλέσσα και Γιώργο Κατσαρό τίμησαν με την παρουσία και συμμετοχή τους στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπόρου Παπαδόπουλου ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος και η Ορχήστρα Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης «ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ».
Μέσα από την άψογη παρουσία της ορχήστρας για μία ακόμη φορά αναδείχτηκε σε πανελλαδικό επίπεδο η μεγάλη προσφορά του δημοτικού ωδείου, όπου και δημιουργήθηκε και λειτουργεί η σημαντική ορχήστρα Σαξοφώνων «ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ» , που την απαρτίζουν μια ανοιχτή κοινότητα ταλαντούχων νεαρών, με κοινό τους ενδιαφέρον την αγάπη τους για το Σαξόφωνο και που είναι και η μοναδική στη χώρα που έχει να επιδείξει μια τόσο αξιόλογη δυναμική παρουσία στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Υπό την συνοδεία των μουσικών της εκπομπής αλλά και της μοναδικής Ορχήστρας Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα μαζί με τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, τιμήθηκαν οι δύο θρύλοι, στο πλαίσιο μίας ξεχωριστής εκπομπής αφιέρωμα με το μοναδικό οικοδεσπότη Σπύρο Παπαδόπουλο.
Η “συλλεκτική” εκπομπή αφιέρωμα θα προβληθεί αύριο Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 21.00, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

 


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window