Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου|

Το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Θέρμης γνωστοποιεί ότι οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με την εταιρεία bookingclinic παρέχουν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας τη δυνατότητα δωρεάν ιατρικής συμβουλευτικής από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, σε μία προσπάθεια να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας και τις νέες προκλήσεις για την πρόσβαση στην υγεία εν μέσω της πανδημίας, αλλά και του περιορισμού των μετακινήσεων.
Οι πολίτες κλείνουν ηλεκτρονικά το τηλε-ραντεβού στο www.bookingclinic.com με έναν ειδικό από τους Γιατρούς του Κόσμου και συζητούν μαζί του, μέσω της οθόνης της συσκευής τους, το ιατρικό θέμα που τους απασχολεί. Λαμβάνουν έτσι από τον ειδικό συμβουλές και καθοδήγηση για τη διαχείριση του θέματος υγείας τους.
Οι διαθέσιμες ειδικότητες των Γιατρών του Κόσμου με τις οποίες μπορεί να κλείσει ο πολίτης τηλε-ραντεβού είναι αυτές του Παθολόγου, Ψυχιάτρου, Δερματολόγου, Πνευμονολόγου, Παιδιάτρου, Γυναικολόγου, Γαστρεντερολόγου, ΩΡΛ, Φυσίατρου και Οδοντιάτρου.
Τα ραντεβού διεξάγονται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 17:00. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η σύνδεση μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή (προτεινόμενο), tablet ή κινητού τηλεφώνου, χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής.
Στόχος της δράσης είναι η υποστήριξη των πολιτών σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας, μειώνοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και τη διάδοση του κορωνοϊού, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αποφόρτιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Επίσης η συμβουλευτική ιατρική και η προσωπική συνομιλία με το γιατρό βελτιώνει την ψυχολογία των πολιτών.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο