ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

aima 2Μήνυμα συμμετοχής στη σημερινή πράξη ευθύνης έστειλε ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, συμμετέχοντας στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης. Άμεση ήταν η ανταπόκριση του προσωπικού του Δήμου, αρκετών εκπαιδευτικών καθώς και απλών δημοτών που έσπευσαν να ενισχύσουν τη σημερινή έκτακτη  εθελοντική αιμοδοσία.

“Καλώ όλους τους συμπολίτες και συνδημότες μας να συμμετέχουν δυναμικά στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου και να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό, την ελπίδα και την αισιοδοξία για μια ισχυρή κοινωνία της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

dhmarxos aima 3aima koritsia 1perhfanoy aima 1
Παράλληλα ο Δήμαρχος Θέρμης αναφέρθηκε στις μεγάλες ανάγκες και την ανεπάρκεια αίματος που εντοπίζεται στη Θέρμη, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες. Ανέφερε μάλιστα το χαρακτηριστικό παράδειγμα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ραιδεστού όπου υπάρχει επάρκεια, ώστε και να καλύπτονται σε τοπικό επίπεδο οι ανάγκες σε αίμα, αλλά συχνά να ενισχύει και ανάγκες άλλων περιοχών, δανείζοντας φιάλες αίματος όταν προκύψει μία επείγουσα ανάγκη.
Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων καθώς και εκπαιδευτικών του Δήμου μας, που για μία ακόμη φορά απέδειξαν ότι η ανθρωπιά κρίνεται και αξιολογείται από την προσφορά μας στο συνάνθρωπο. Άλλωστε κανείς δεν γνωρίζει, πότε ο ίδιος θα χρειαστεί την βοήθεια και τη συμπαράσταση των συνανθρώπων του.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί στις μέρες μας τη σημαντικότερη προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Μια προσφορά που χαρίζει και την ικανοποίηση της συμβολής μας, στο να σωθεί μια ζωή, ότι πολυτιμότερο δηλαδή υπάρχει στον κόσμο. Χρέος όλων μας είναι να βοηθούμε με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια. Να ενισχύουμε την εθελοντική προσφορά, αναδεικνύοντας τη σημασία και την υψηλή αξία του ανθρωπισμού.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο