ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

kdap mea agaliazw

Στις 19 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, η ομάδα ΕMIGRÉ αποτελούμενη από εκπαιδευτές και άτομα με αναπηρία του ΚΔΑΠ-μεΑ «Αγκαλιά-ζω», θα συμμετάσχει σε μία μοναδική εκδήλωση που διοργανώνει η ΚοιΝ.Σ.Επ. «Αγκαλιά» με ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο βασισμένο στο παραμύθι «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Λιούις Κάρολ.

Όλοι οι χαρακτήρες από τη Χώρα των Θαυμάτων, η Αλίκη, ο λαγός, ο τρελοκαπελάς, τα τραπουλόχαρτα, ο βασιλιάς και η βασίλισσα με το τεράστιο κεφάλι, θα παρουσιαστούν επί σκηνής, κινούμενοι με εξαιρετική χορογραφία ανάμεσα στα ευφάνταστα σκηνικά που δημιούργησε η καλλιτεχνική ομάδα του EMIGRE, η οποία αξιοποίησε ακόμη και την παρουσία των παιδιών στα αναπηρικά αμαξίδια, δημιουργώντας έτσι τον ονειρικό κόσμο του παραμυθιού.
Η χώρα των θαυμάτων νομιμοποιεί το μη συνηθισμένο και μας αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη αλήθεια στην ανθρώπινη ιστορία, ότι δηλαδή αυτό που ορίζουμε ως φυσιολογικό δεν υπάρχει, γι’ αυτό οφείλουμε ως κοινωνία να δείχνουμε κατανόηση & αποδοχή στο διαφορετικό. 
Η τιμή της πρόσκλησης είναι 5,00 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του ΚΔΑΠ-μεΑ ¨Αγκαλιά-ζω¨.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο