Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ οργανώνει την 6η Συνάντηση του εταιρικού σχήματος του έργου PURE COSMOS, αύριο Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΑΠΘ (ΚΕΔΕΑ).
Κατά τη συνάντηση, θα συζητηθεί η συνολική πρόοδος του έργου κατά το τελευταίο εξάμηνο αναφοράς, τόσο ως προς την υλοποίηση των δράσεών του όσο και ως προς την υλοποίηση της Στρατηγικής Επικοινωνίας του έργου. Θα αξιολογηθεί η επίτευξη των στόχων και των αποτελεσμάτων του έργου και θα αναλυθεί η ολοκλήρωση της Α΄Φάσης και οι προκλήσεις της Β΄Φάσης. Παράλληλα κατά τη διάρκεια ενός σύντομου εργαστηρίου, κάθε εταίρος θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το Περιφερειακό Σχέδιο Δράσης του.

Στο πλαίσιο δε της έκτης συνάντησης ο επικεφαλής εταίρος θα ενημερώσει το σχήμα για τυχόν διορθώσεις ή επισημάνσεις της Τεχνικής Γραμματείας του Προγράμματος Interreg Europe, εν όψει μάλιστα την εκκίνησης της Φάσης Παρακολούθησης της Υλοποίησης του περιφερειακού Σχεδίου Δράσης (Β΄φάση).
Οι εταίροι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να γνωρίσουν από κοντά την καλή πρακτική «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα Τώρα» θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κέντρο Εργάνη για μια επιδεικτική Επίσκεψη (Study Visit) την 30η Ιανουαρίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window