Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Τρίλοφο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αιμοδοτών Μίκρας και σε συνεργασία με τις κοινότητες της δημοτικής ενότητας Μίκρας.
“Στην σπουδαιότητα και την αξία των δράσεων αιμοδοσίας που υλοποιούνται σε αυτές τις τόσο κρίσιμες συνθήκες” αναφέρθηκε η πρόεδρος της Κοινότητας Τριλόφου Κατερίνα Λιόλιου και ευχαρίστησε τους πολίτες που έδωσαν το παρόν. Η θετική ανταπόκριση όσων πολιτών στήριξαν την εθελοντική αιμοδοσία δίνει τη δύναμη στους διοργανωτές να επαναλάβουν τη δράση σύντομα και να ξεκινήσουν ακόμη περισσότερες εθελοντικές αιμοδοτικές εξορμήσεις. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανεκτίμητης αξίας πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, προσφοράς και ανθρωπισμού που οφείλουμε όλοι μας με το σύνολο των δυνάμεών μας.
Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επόμενες εθελοντικές αιμοδοσίες ή να πληροφορηθούν σχετικά με το Σύλλογο Αιμοδοτών Μίκρας μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2392330210-212 στο ληξιαρχείο Τριλόφου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο