Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Μία ξεχωριστή παράσταση αλληλεγγύης ανεβάζει η θεατρική ομάδα “Φύρδην Μίγδην” του Συλλόγου Προσφύγων Ανατ. Θράκης Αγ. Τριάδας σε συνεργασία με τη διεύθυνση θεάτρου της ΔΕΠΠΑΘ, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 19:00. Πρόκειται για την “Επιστροφή της Κ.Τ.”  την τραγική κωμωδία, που βασίζεται στο έργο “Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας του Φρήντριχ Ντύρενματ, που καταδεικνύει τη διαφθορά του δυτικού πολιτισμού και θέτει μεγάλα ερωτήματα.

Υπόθεση:

Γκύλλεν. Κάπου στην Ευρώπη, κάποτε στο χρόνο. Μιζέρια, ανεργία, φτώχεια, ανέχεια, παρακμή. Ξάφνου, μια ελπίδα! Η δισεκατομμυριούχος Κ.T. επιστρέφει στη γενέτειρά της μετά από χρόνια απουσίας και είναι έτοιμη, με μια γενναία δωρεά, να αναστήσει το παλιό μεγαλείο του Γκύλλεν, τη «θέση κάτω από τον ήλιο». Αλλά με τι αντάλλαγμα; Μπορεί κανείς να αγοράσει τη δικαιοσύνη; Ποια είναι η τιμή της ανθρωπιάς; Και τέλος πάντων, οι ηθικές αξίες, η αρετή, τα αγνά αισθήματα, η πίστη στο Θεό, έχουν καμία τύχη απέναντι στην παντοδυναμία του χρήματος;

Η εκδήλωση που θα έχει καθαρά κοινωνικό και αλληλέγγυο  σκοπό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2019. Αντί εισιτηρίου, οι θεατές, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window