ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

best water 1Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΕ την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, η εναρκτήρια συνάντηση για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Ελλάδα –Βουλγαρίας «Best Water Use/«Interreg V-A Cooperation Programme GREECE-BULGARIA 2014-2020» . Το παρών έδωσαν οι εκπρόσωποι από την ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ , από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Μπάνσκο (ECONOMIC DEVELOPMENT AGENCY BANSKO) , από τον Οικολογικό Οργανισμό του Νευροκοπίου( Association Eco Nevrokop) , από την Αναπτυξιακή Εταιρεία της Βορειοδυτικής Ροδόπης (ECONOMIC DEVELOPMENT AGENCY HIGH WEST RODOPI) .

Στο πλαίσιο της ενακτήριας συνάντησης των εταίρων του προγράμματος προέκυψε μεταξύ άλλων η βάση της αποτελεσματικής συνεργασίας για την υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος “Best Water Use” που θα εφαρμοστεί όπως είναι γνωστό και σε σχολεία και νηπειαγωγεία του Δήμου Θέρμης.
Ο διευθυντής της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΕ κ. Ιάκωβος Σαρηγιάννης, , κατά τη σύντομη τοποθέτησή του στο πλαίσιο της συνάντησης αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους συνεχάρη για την επιτυχή υποβολή της πρότασης του έργου με ειδικό στόχο τη διαχείριση νερού , περιέγραψε γενικά το πρόγραμμα BESTU και ζήτησε από τους εταίρους να κάνουν μια σύντομη παρουσίαση του οργανισμού τους και του πεδίου δράσης τους .

best water 2Ακολούθως η Διευθύντρια Διοίκησης κ. Ευτυχία Κιβρακίδου – Σιώζου, αναφέρθηκε στη διοικητική παρακολούθηση και το συντονισμό της ομάδας έργου , τα βασικά σημεία της οικονομικής παρακολούθησης, τις κατηγορίες των δαπανών και περιέγραψε λεπτομερώς τα βήματα χρήσης του οικονομικού συστήματος δαπανών MIS.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της σύσκεψης κλήθηκαν οι εταίροι να υποδείξουν τα μέλη που θα απαρτίζουν την ομάδα του Management και καθορίστηκε η ημερομηνία της επόμενης συνάντησης , η οποία προγραμματίστηκε για τα μέσα Μαρτίου 2018 και θα πραγματοποιηθεί στο Άνω Νευροκόπι.
Ολοκληρώντοντας την πρώτη εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος, ο κ. Σαρηγιάννης παρουσίασε όλες τις δράσεις με τα χρονοδιαγράμματα διετίας που προβλέπονται από το έργο για κάθε εταίρο και αναλυτικά τις δράσεις του πρώτου εξαμήνου .
Αξίζει να σημειωθεί πως οι εμπεριστατωμένες ομιλίες και ο γόνιμος διάλογος κατέστησαν το κλίμα της συνάντησης ιδανικό και έθεσαν τη βάση μιας αποτελεσματικής συνεργασίας για την υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο