Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Στις αλλεπάλληλες επιστολές του δημάρχου Θέρμης προς τον ΔΕΔΔΗΕ, για τις συνεχείς διακοπές ρεύματος σε Κ. Σχολάρι, Τρίλοφο, Καρδία και Πλαγιάρι, απέστειλε σήμερα 16 Δεκεμβρίου απάντηση ο κ. Νίκος Παυλίδης, διευθυντής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης της εταιρείας. Στην απάντησή του ο κ. Παυλίδης αναφέρει:
“κ. Δήμαρχε, με δυσάρεστη έκπληξη μου διαπιστώνω ότι, παρά την μεταξύ μας τηλεφωνική επικοινωνία στις 10/12/20 ώρα 11:30 και στην συνέχεια την επικοινωνία σας με τον υπεύθυνο για θέματα εκμετάλλευσης δικτύου της Περιφερείας Μακεδονίας – Θράκης κ. Νιαροπέτρο και παρά την υπόσχεση που σας δόθηκε ότι ασχολούμαστε με το θέμα βλαβών που θέτετε στις Δημοτικές Ενότητες Σχολαρίου, Καρδίας, Τριλόφου, Πλαγιαρίου του Δήμου σας και θα λάβετε εμπεριστατωμένη απάντηση με τα εις διάθεση μας στοιχεία, διαμαρτύρεστε με δύο επιστολές σας, τις οποίες μάλιστα δημοσιοποιείτε, εχθές 15/12 και σήμερα 16/12, για έλλειψη επικοινωνίας και πληροφόρησης από μεριάς μας.

κ. Δήμαρχε,
Σας διαβεβαιώνω, για μια ακόμη φορά, ότι η απάντηση μας για το θέμα τις επόμενες μέρες θα είναι πλήρης και τεκμηριωμένη. Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρετε διακοπής ρεύματος στο Κ. Σχολάρι στις 14/12, μέρα με βροχή και κεραυνούς στην περιοχή, αυτό οφείλεται, σύμφωνα με ενημέρωση μου από την αρμόδια Μονάδα μας, σε καταστροφή διακόπτη του εναερίου δικτύου μας από κεραυνό, και προφανώς δεν μπορεί να προβλεφθεί ή να αποφευχθεί από πλευράς μας.
Κατανοείτε βεβαίως ότι στις περιπτώσεις αυτές βλαβών δεν υπάρχει δυνατότητα προειδοποίησης των καταναλωτών που επηρεάζονται για την επερχόμενη διακοπή, η δε εκ των υστέρων επικοινωνία μαζί τους και ενημέρωση γίνεται μέσω του πανελλαδικού κέντρου αναγγελίας βλαβών στον αριθμό 11500”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο