Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Τους ανθώπους των πιστοποιημένων Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας,  καθώς και όλο το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Θέρμης, που συνέβαλαν αποφασιστικά στο έργο αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων στις περιοχές που επλήγησαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα της περασμένης εβομάδας, ευχαριστεί η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης.

“Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας και για μία ακόμη φορά απέδειξαν ότι διαθέτουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό μας σύνολο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στο υπαλληλικό μας προσωπικό, όσο και στους εθελοντές μας για την ενεργό τους συμπαράσταση στην κοινωνία και τους συνδημότες μας κατά την πρόσφατη κακοκαιρία. Το σημαντικό παράδειγμά όλων όσων συμμετείχαν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων της περασμένης εβδομάδας δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή, ολοένα και περισσότερων δημοτών στην εθελοντική δράση και προσφορά.
Εξάλλου, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, έχουν αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν τη σημαντική συμβολή τους στην τοπική μας κοινωνία. Τους ευχαριστούμε για αυτή την ενεργό δράση τους, στην αντιμετώπιση και διαχείριση των έκτακτων προβλημάτων και κρίσεων”, σημειώνει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Κουγιουμτζίδης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο