Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

kaph mpania 2Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης, διοργανώνει καλοκαιρινές εξορμήσεις για όλα τα μέλη του. Ειδικότερα φέτος θα πραγματοποιηθούν πέντε ημερήσιες εκδρομές κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με προορισμό περιοχές της Χαλκιδικής. Με στόχο τα άτομα της 3ης ηλικίας να παραμείνουν αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου το ΚΑΠΗ θέτει σε εφαρμογή για άλλη μια χρονιά, με τη στήριξη του Δήμου Θέρμης, νέα σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που αποσκοπούν στη σωματική και ψυχολογική υγεία των ηλικιωμένων μας.

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, δικαιούνται να απολαμβάνουν τη χαρά της δράσης και της ζωής μέσα από ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σχέδιο πρωτοβουλιών. Είναι πρωταρχική προτεραιότητα του Δήμου η εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών και προϋποθέσεων ώστε ούτε για μια στιγμή να μη νιώθουν μόνοι και εγκαταλειμμένοι.

mpania kaph 1Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδρομών και οι προορισμοί παρουσιάζονται ακολούθως:
Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 εκδρομή στο νησί Αμμουλιανή Χαλκιδικής
Σάββατο 14 Ιουλίου εκδρομή εκδρομή στη Βουρβουρού Χαλκιδικής
Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 εκδρομή στη Χανιώτη Χαλκιδικής
Σάββατο 28 Ιουλίου εκδρομή στη Τορώνη Χαλκιδικής
Σάββατο 4 Αυγούστου εκδρομή στον Αρμενιστή Χαλκιδικής

Για εγγραφές στις καλοκαιρινές ημερήσιες εκδρομές των ΚΑΠΗ τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να απευθύνονται στην κ. Έλση Καμπουρίδου και το τηλέφωνο 6976703913 ή στον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Βιολιτζή και το τηλέφωνο 6977407017.


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window