Ενημέρωση, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Εκτεταμένες παρεμβάσεις στα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα πραγματοποιήθηκαν κατά τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Δήμου Θέρμης. Ειδικότερα, εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δίμηνο στα γήπεδα ποδοσφαίρου όλων των Κοινοτήτων με προτεραιότητα στην επισπορά γκαζόν και τη ρίψη λιπάσματος. Παράλληλα συνεργεία του δήμου πραγματοποιούν ελέγχους σε όλες τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης βελτιωτικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν στα γήπεδα ποδοσφαίρου Βασιλικών, Καρδίας με συντήρηση – αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων, ενώ αντικαταστάθηκε ο φωτισμός και στο κλειστό γήπεδο Νέας Ραιδεστού με νέο σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό καθώς και ο εξωτερικός φωτισμός του κλειστού γηπέδου Ταγαράδων. Πραγματοποιήθηκαν επίσης  εργασίες επισκευής σιδεροκατασκευών στο γήπεδο Τριαδίου και επιδιόρθωσης της κεντρικής εισόδου του γηπέδου, ενώ ολοκληρώθηκε και η επίστρωση με άμμο του ποδοσφαιρικού γηπέδου Σουρωτής.

Επιπλέον, συνεργεία του δήμου προχώρησαν σε εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, επιστρώσεις, συντηρήσεις-βελτιώσεις  αποδυτηρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες – φωτισμούς, συντήρηση εστιών ποδοσφαίρου, συντηρήσεις φωτισμού των κλειστών γηπέδων και παρεμβάσεις από σιδερά του δήμου, όπου ήταν απαραίτητο.

Στόχος αυτών των παρεμβάσεων είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητικών χώρων του δήμου ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ομάδων. «Ο δήμος Θέρμης εντατικοποίησε τις προσπάθειές του ώστε να βελτιώσει τις αθλητικές του υποδομές και με προγραμματισμό σειράς έργων και παρεμβάσεων αποκατάστασης και αναβάθμισής τους και επιδιώκει  την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των αθλητικών χώρων προς όφελος όλων των δημοτών», ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Πολυχρόνης Κοντοπίδης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο