Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Μια νέα εικαστική αντίληψη με στόχο την αναβάθμιση της εικόνας των αύλειων χώρων στις σχολικές μονάδες των σχολείων του δήμου Θέρμης προωθεί η αντιδημαρχί

α Παιδείας. Επιδίωξη είναι όταν μαθητές και εκπαιδευτικοί επανέλθουν στα σχολεία να δουν μια όσο γίνεται καλύτερη εικόνα όσον αφορά τον περιβάλλοντα χώρο. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας βάφτηκαν με πολύχρωμα χρώματα τα γήπεδα και τα γεωμετρικά σχήματα στην αυλή του 1ου δημοτικού σχολείου Θέρμης.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε η δημιουργία «graffiti» στην εξωτερική τοιχοποιία του 1ου δημοτικού σχολείου Θέρμης από την ομάδα δύο νέων καλλιτεχνών, των HOS και WEMS, μαθητών γυμνασίων του δήμου, οι οποίοι ζωγράφισαν όμορφα σχέδια στον αυλόγυρο του σχολείου.

«Θέλουμε οι χώροι των σχολικών αυλών να είναι φιλικοί και λειτουργικοί για τους μικρούς μαθητές» υπογραμμίζει σε δηλώσεις της η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευαγγέλια Κούτρη. Ζήτησε, επίσης «από τους μαθητές και την σχολική κοινότητα να διαφυλάττουν τους σχολικούς χώρους και να τους αξιοποιούν για την καθημερινή ψυχαγωγία τους».


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο