Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Συνεχίζεται το πρόγραμμα κλαδέματος δέντρων τα οποία βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους, σε κεντρικούς δρόμους του Τριλόφου, αλλά και σε παράδρομους μέσα στον οικισμό, όπου κρίνεται απαραίτητο. Οι παρεμβάσεις οι οποίες ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 25 Ιανουαρίου από συνεργείο της αρμόδιας Διεύθυνσης Πρασίνου θα διαρκέσουν τρεις μέρες και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κλάδεμα ψηλών δένδρων αλλά και θάμνων που λόγω της αυξημένης βλάστησης δυσχεραίνουν την κυκλοφορία και αυξάνουν την επικινδυνότητα για οχήματα και πεζούς.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων, καθώς και την ανανέωση και ανάπτυξη των δέντρων. Το κλάδεμα γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο της αρμόδιας Διεύθυνσης Πρασίνου, με ειδικό εξοπλισμό για την προστασία των εργαζομένων.

Μέχρι στιγμής με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες και τα αιτήματα τα οποία υποβλήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχουν ολοκληρωθεί εργασίες στις Κοινότητες Θέρμης, Νέας Ραιδεστού, Λακκιάς, Σουρωτής, Αγίας Παρασκευής, ενώ μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να ολοκληρωθούν και στον Τρίλοφο.

Ταυτόχρονα, η Διεύθυνση Πρασίνου προχωρά σε καθαρισμό, κλάδεμα και περιποίηση του πρασίνου με ημερήσιο προγραμματισμό σε όλα τα πάρκα, πλατείες και κοινόχρηστους χώρους του δήμου Θέρμης.

Η Διεύθυνση Πρασίνου συνιστά στους κατοίκους των περιοχών παρέμβασης, για την αποφυγή ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία που πραγματοποιούνται οι εργασίες κλαδέματος.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο