Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Επίσκεψη στο δημαρχείο Θέρμης όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 29 Μαρτίου ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και τέως υφυπουργός, Θόδωρος Καράογλου. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα προβλήματα τα οποία απασχολούν το δήμο Θέρμης, μεταξύ των οποίων ήταν το ζήτημα της σχολικής στέγης, η κατασκευή κλειστού γηπέδου στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού κ.ά. Επίσης, ο δήμαρχος Θέρμης ενημέρωσε τον κ. Καράογλου για τις εκδηλώσεις τις οποίες θα πραγματοποιήσει ο δήμος για τα διακόσια χρόνια από την ελληνική επανάσταση, με επίκεντρο τα Βασιλικά, τα οποία πρωταγωνίστησαν στον εθνικό απελευθερωτικό αγώνα. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της κοινότητας Θέρμης Στάθης Πιστέλας.

Νωρίτερα ο κ. Καράογλου είχε επισκεφθεί τις δημοτικές ενότητες Μίκρας και Θέρμης όπου είχε συναντήσεις με τους προέδρους των κοινοτήτων Τριλόφου, Κατερίνα Λιόλιου-Γεωργάκα, Πλαγιαρίου Νίκο Κουλέτα, Καρδίας Ιωακείμ Τρικαλιάρη, Ταγαράδων Δημήτρη Καλαθά και Νέας Ραιδεστού Παναγιώτη Κατρανιά.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο δημαρχείο Θέρμης ο κ. Καράογλου δήλωσε ότι «καθημερινά φροντίζω να βρίσκομαι κοντά στις τοπικές κοινωνίες, διότι πιστεύω ότι όσοι υπηρετούμε τα κοινά πρέπει να συνομιλούμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας. Το ίδιο έπραξα και σήμερα, επισκεπτόμενος τις Δημοτικές Ενότητες Μίκρας και Θέρμης. Κατέγραψα τα ζητήματα που απασχολούν, ανταλλάξαμε απόψεις και μοιραστήκαμε σκέψεις και προβληματισμούς, κυρίως για την επόμενη ημέρα της πανδημίας. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει κόπωση, όμως όλοι βλέπουμε τα σημάδια αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα. Ζητώ να κάνουμε λίγη υπομονή ώστε να βγούμε αλώβητοι από την υγειονομική κρίση».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θέρμης κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως “ενημέρωσα τον κ. Καράογλου για τα θέματα τα οποία απασχολούν το δήμο μας. Τα περισσότερα, άλλωστε, τα γνωρίζει καθώς, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε στενή συνεργασία από οποιαδήποτε θέση κι αν βρισκόταν ο κ. Καράογλου, είτε αυτήν του απλού βουλευτή είτε του υπουργού. Στη σημερινή συνάντηση του έθεσα κάποια πολύ συγκεκριμένα ζητήματα που μας απασχολούν ως δήμο και παράλληλα τον ενημέρωσα και για τους σχεδιασμούς μας για τον εορτασμό της επετείου των διακοσίων χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821 με επίκεντρο τα Βασιλικά”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο