Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις  στο Νέο Ρύσιο, το Άνω Σχολάρι και το Μονοπήγαδο στον Δήμο Θέρμης.

Στο Νέο Ρύσιο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 19.00, στον χώρο του Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα τελεστεί εσπερινός και περιφορά της Ιερής Εικόνας των Αγίων. Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις με συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών  και τέλος γλέντι για όλους. Την Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 8.00 θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

Στο Άνω Σχολάρι

  • Την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 19.00 θα τελεστεί  Μέγας Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης.  Την Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 7.00 θα  πραγματοποιηθεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό  Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Σχολαρίου και στις 10.00 θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό μοίρασμα ψαριών, κρασιού και άρτου.

Στο Μονοπήγαδο

  • Την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 19.00 θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης  Αγ. Αντωνίου-Μονοπηγάδου.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

κατάλογοςΤους Αγ. Κωνσταντίνο και Ελένη γιορτάζει ο Ιερος Ναός στο Άνω Σχολάρι το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2017. Συγκεκριμένα, οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Μέγα Εσπερινός στον Ιερό Ναό «Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης» Άνω Σχολαρίου το Σάββατο 21 στις 19:00 και την Κυριακή 22 Μαΐου Όρθρο και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό «Γεννήσεως της Θεοτόκου» Καρδίας ατις 07:00 και το παραδοσιακό μοίρασμα ψαριών, κρασιού και άρτου στον Ιερό Ναό «Γεννήσεως της Θεοτόκου» Καρδίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο