Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

prostatis Η Πολεμική Αεροπορία  πραγματοποιεί   εορταστική εκδήλωση στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Μίκρας, για τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ στις 6,7,8 και 9 Νοεμβρίου 2014.

Το Στρατιωτικό Aεροδρόμιο της Μίκρας θα είναι ανοικτό για το κοινό (ελεύθερη είσοδος-δεν απαιτείται συνεννόηση) το Σάββατο 8-11-2013 από τις 12:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. ενώ τις υπόλοιπες ημέρες (6,7,9 Νοεμβρίου) από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το προσωπικό, το υλικό και τα μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας στη στατική έκθεση αεροσκαφών, οπλισμού και εξοπλισμού που θα δημιουργηθεί σε ανοικτό και κλειστό χώρο.

Για να επισκεφτείτε το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Μίκρας ακολουθείτε το δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας. Αφού προσπεράσετε τη διασταύρωση του Κρατικού Αερολιμένα “Μακεδονία”, τη διασταύρωση του καζίνο “REGENCY” και τη διασταύρωση του κτιρίου της ασφαλιστικής εταιρίας “INTERSALONIKA”, συναντάτε τους φωτεινούς σηματοδότες στο κέντρο διασκέδασης “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΡΑΪΔΑ” (αριστερά κατευθύνεστε προς το Ν. Ρύσιο) όπου στα δεξιά σας υπάρχει πινακίδα με την ένδειξη ”113 ΠΜ”. Στρίβετε δεξιά και στα 50 μέτρα συναντάτε την πύλη του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Μίκρας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window