Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τις προκλήσεις που επιβάλλει στη ζωή των μαθητών η νέα πραγματικότητα της πανδημίας πραγματεύεται η διαδικτυακή διάλεξη η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 19:00. Πρόκειται για τη δεύτερη από μία σειρά οκτώ διαδικτυακών διαλέξεων τις οποίες διοργανώνει η αντιδημαρχεία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Θέρμης και η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Μαθητών & Γονέων Δήμου Θέρμης».
Στη διάρκεια της διάλεξης θα αναπτυχθούν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οι δυσκολίες και οι δυνατότητες που τη συνοδεύουν, η επίδρασή της στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των μαθητών και των μαθητριών.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διάλεξη και να συμμετάσχετε διατυπώνοντας τις ερωτήσεις σας στον ακόλουθο σύνδεσμο (θα ενεργοποιηθεί 15 λεπτά πριν από την έναρξη) https://us02web.zoom.us/j/83371008850?pwd=c0tTcFVTQ0JObUJOOGEwNVRhZzFFQT09
Meeting ID: 833 7100 8850
Passcode: 935840


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο