Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης συνεχίζει τις διανομές τροφίμων και βρίσκεται στο πλευρό όλων των ωφελούμενων της δομής. Οι υπάλληλοι του φρόντισαν να κλείσουν ραντεβού μαζί τους ανά πεντάλεπτο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας για να διασφαλιστεί η υγεία όλων.
Ταυτόχρονα, ήρθε σε επαφή με την ομάδα COVID- 19 RESPONSE Greece που είναι μία ανοιχτή κοινότητα εθελοντών με επιστημονικό και τεχνολογικό υπόβαθρο που βοηθά στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας στην Ελλάδα, η οποία δώρισε στους υπαλλήλους “ασπίδες” προφύλαξης.
Παράλληλα, η κυρία Αγαθή Κούτη δασκάλα κοπτικής ραπτικής της ΔΕΠΠΑΘ κατασκεύασε και χάρισε, μάσκες προσώπου με ειδικά υλικά .
Λαμβάνοντας, λοιπόν, όλα τα μέτρα προφύλαξης συνεχίζει τις διανομές προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του ΤΕΒΑ σε όλους τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, έως και αύριο Παρασκευή 10/4 θα γίνεται διανομή προϊόντων στους 360 ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα 13/4 έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15/4 θα γίνεται διανομή του ΤΕΒΑ σε 240 νοικοκυριά.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο