Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

7-Dimotika-dimoprati-apoxet-BasilikonAνοικτή ενημερωτική συγκέντρωση για το έργο της κατασκευής εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων Βασιλικών & Συλλεκτήρα Βασιλικών –Θέρμης διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης στο Δημοτικό κατάστημα Βασιλικών, σήμερα Παρασκευή 21 Μαρτίου και ώρα 19:00 μετά την υπογραφή της σύμβασης του αναδόχου με το Δήμο Θέρμης και τη ΔΕΥΑΘ.

Το σημαντικό αυτό για τα Βασιλικά έργο θα είναι  διάρκειας περίπου δύο (2) ετών και αποτελεί υποέργο της Πράξης [346717] “Έργα ολοκληρωμένης διαχείρισης υγρών αποβλήτων της υδρογεωλογικής λεκάνης Ανθεμούντα” συνολικού προϋπολογισμού 19.100.000,00 ευρώ.

Συμβατική υποχρέωση του Δήμου είναι η σύνδεση των οικοπέδων με το δίκτυο, ταυτόχρονα με την κατασκευή του (κατασκευή διακλαδώσεων). Αυτό απαιτεί την άμεση συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου με όλους τους κατοίκους των Βασιλικών.

Η σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης είναι υποχρεωτική. Η χρήση βόθρων μετά την έναρξη λειτουργίας του δικτύου είναι απαγορευτική.

Για κάθε οικόπεδο θα κατασκευαστεί μία αναμονή. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εξαιτίας υφιστάμενων εμποδίων εντός του οικοπέδου, μπορεί να εξεταστεί από τους μηχανικούς του Δήμου σχετικό αίτημα για δεύτερη αναμονή.

Το αμέσως προσεχές διάστημα, συνεργείο υπαλλήλων του Δήμου θα επισκεφθεί όλα τα κτίρια και τα οικόπεδα, για να εξετάσει τον τρόπο σύνδεσής τους με το δίκτυο αποχέτευσης και να προσδιορίσει τη σωστή θέση «αναμονής» του αγωγού σύνδεσης της ιδιοκτησίας.

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους να φροντίσουν να έχουν στην κατοχή τους απόσπασμα του Κτηματολογίου και Τοπογραφικό Διάγραμμα (αν υπάρχει), του ακινήτου τους. Τα στοιχεία αυτά, καταρχήν, θα πρέπει να επιδειχθούν στο συνεργείο του Δήμου, και στη συνέχεια, μετά από σχετική πρόσκληση, να προσκομιστούν μαζί με την αίτηση που θα υποβληθεί για τη σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης.

Είναι αντιληπτό ότι, πιθανόν η εκτέλεση του μεγάλου αυτού έργου να συναντήσει δυσκολίες, που για την αντιμετώπισή τους θα απαιτηθεί η συνεργασία όλων. Για την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων, ώστε να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά του έργου και να συνδράμουν το Δήμο στη μεγάλη αυτή προσπάθεια όπου απαιτηθεί κρίνεται απαραίτητη η παρουσία τους.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window