Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

leader-1728x800_cΕνημερωτική εκδήλωση διαβούλευσης για την Κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδίου με Δράσεις ΕΚΤ του Τοπικού Προγράμματος CLLD1 / LEADER «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» στην Ύπαιθρο του Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Θέρμης, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 5:00μ.μ. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν τοπικοί φορείς των κοινοτήτων που αφορά το εν λόγω πρόγραμμα ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους.
Η εκδήλωση αφορά συγκεκριμένες περιοχές δήμων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, στο Δήμο Θέρμης αφορά τις Δημοτικές Κοινότητες Βασιλικών, Αγ. Παρασκευής, και Ταγαράδων καθώς και την περιοχή των Τοπικές Κοινότητες Αγ. Αντωνίου, Σουρωτής, Λιβαδίου, Περιστεράς, και Κ. Σχολαρίου.
Στο Δήμο Θερμαϊκού αφορά τις Δημοτικές Κοινότητες Επανωμής και Ν. Μηχανιώνας και τον Τοπικών Κοινοτήτων Μεσημερίου, Αγγελοχωρίου και Ν. Κερασιάς, και στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη αφορά τις δημοτικές κοινότητες Χορτιάτη και Ασβεστοχωρίου, καθώς και τις εκτός σχεδίου περιοχές των Δημοτικών Κοινοτήτων Φιλύρου και Εξοχής.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο