Ανακοινώσεις, Γραφείο Κοιμητηρίων, Ενημέρωση|

Το Γραφείο Κοιμητηρίων του Δήμου Θέρμης για την ομαλότερη λειτουργία των Νεκροταφείων και την αποφυγή της ταλαιπωρίας των συγγενών των εκλιπόντων, θα ενημερώνει στο εξής τους πολίτες με σχετικές ανακοινώσεις για τα όσα ισχύουν, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Νεκροταφείων του Δήμου μας. Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, μία νέα κατηγορία άρθρων με τον τίτλο “Γραφείο Κοιμητηρίων”, το οποίο θα μπορούν στο εξής να επισκέπτονται οι δημότες μας και να ενημερώνονται σχετικά. Στη νέα αυτή κατηγορία άρθρων δημοσιεύτηκε ήδη ο Κανονισμός λειτουργίας των Κοιμητηρίων, το έντυπο υποχρεώσεων των δημοτών μας, καθώς και όλες οι σχετικές αιτήσεις εκταφής, παράτασης ταφής και άλλες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μας μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο και φαξ του γραφείου Κοιμητηρίων 2310.461297.
Αναλυτικά ο Κανονισμός λειτουργίας των Νεκροταφείων του Δήμου Θέρμης, καθώς και όλα τα σχετικά άρθρα, το έντυπο υποχρεώσεων των πολιτών, οι ανακοινώσεις – αιτήσεις και οι  υπεύθυνες δηλώσεις παρουσιάζονται ακολούθως:

Νέος Κανονισμός Λειτουργίας Νεκροταφείων 2020

Έντυπο υποχρεώσεων (26.01.2021)

Υ.Δ. για υπόχρεο και παραλαβή υποχρεώσεων (02.01.2021)

To πρόγραμμα του Ληξιαρχείου για τον μήνα Απρίλιο έχει ως εξής:  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window