Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

spartakos rithmiki oxi kalh 3Εκατόν ογδόντα συμμετοχές από οκτώ χώρες  συγκέντρωσε ο 7ος Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής, που φιλοξενήθηκε  στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών του Δήμου Θέρμης.

Η 7η  διοργάνωση Σπάρτακος Emeralds Cup ρυθμικής γυμναστικής, άφησε πίσω της, τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ οι φίλοι της Ρυθμικής,  είχαν την ευκαιρία  να απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο θέαμα, στο οποίο 180 αθλήτριες από όλες τις ελληνικές ομάδες που καλλιεργούν το άθλημα της ρυθμικής, καθώς και από  άλλες χώρες του εξωτερικού που διαθέτουν παράδοση και σημαντικές διακρίσεις στο χώρο,  διαγωνίστηκαν σε ατομικά αθλήματα, ενώ παρουσίασαν και προγράμματα ανσάμπλ.

Όπως είναι γνωστό ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ολυμπιονίκη  Σύλλογο ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Θέρμης σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης και με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Στην 7η συνάντηση της ρυθμικής γυμναστικής, συμμετείχαν σύλλογοι από την Ινδία, τη Βουλγαρία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Αίγυπτο, το Γιβραλτάρ και τη Ρωσία. Ξεχώρισε το ταλέντο και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τα προγράμματα που παρουσίασαν οι αθλήτριες.

spartakos rithmiki 1spartakos rithmiki 2spartakos rithmiki oxi kalh 2Αξίζει να σημειωθεί, πως,  αν και ήταν ο πρώτος αγώνας για τις περισσότερες αθλήτριες μετά της διακοπές του καλοκαιριού, όλες σχεδόν οι διαγωνιζόμενες, έδειξαν πολύ θετικά στοιχειά και έβαλαν υποθήκη για νέες διακρίσεις. Σχετικά με τη διοργάνωση, για πολλές ξένες ομάδες, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τον τρόπο φιλοξενίας από την πλευρά του οικοδεσπότη συλλόγου ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και από τον κόσμο του Δήμου Θέρμης. Μεγάλο ρόλο στην επιτυχή διοργάνωση έπαιξε και η παρουσία του γερμανών που μετέδιδαν απευθείας διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο τον αγώνα ώστε οι συγγενείς των ξένων αθλητριών να βλέπουν της προσπάθειες τους, όπου  σενέβαλε σημαντικά η συνδρομή του Δήμου Θερμής .

spartakos rithmiki oxi kalh

Ολοκληρώνοντας ένα απολαυστικό αθλητικό τριήμερο οι 180 αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής ανανέωσαν το ραντεβού τους, για μία αντίστοιχη διοργάνωση, το 2018.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο