ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Εθελοντική πρωτοβουλία με στόχο τον εξωραϊσμό του χώρου αναψυχής της Βοσκίνας, ανέλαβαν νέοι και νέες της Κοινότητας Σουρωτής σε συνεργασία με τον πρόεδρο Θωμά Ασλάνη. Η πρωτοβουλία των νέων ξεκίνησε με παρεμβάσεις καθαριότητας, όπως κόψιμο χόρτων, κλαδιών κ.λπ., γύρω από το γήπεδο και το κιόσκι. Ακολούθως αποκαταστάθηκαν ζημιές οι οποίες είχαν προκληθεί στα παγκάκια για τα οποία σημαντική βοήθεια προσέφερε ένας γονέας παιδιού, ειδικός- τεχνικός στις αποκαταστάσεις τέτοιου είδους ζημιών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης, πραγματοποιήθηκαν κουρέματα χόρτου και συντήρησης του χώρου του γηπέδου. Οι νεολαίοι σε πρώτη φάση προέβησαν στον καθαρισμό της βρύσης και του περιβάλλοντα χώρου, και σε δεύτερη φάση ο πρόεδρος σε συνεργασία με την αρμόδια αντιδημαρχία συντήρησης και αυτεπιστασίας υλοποίησαν χωματουργικές εργασίες πέριξ του γηπέδου και της βρύσης με μηχανήματα έργου. Επιπλέον διανοίχθηκαν δρόμοι, έγινε καθαρισμός στην απόληξη των υδάτων της βρύσης, όπου υπήρχε έντονη βλάστηση, ενώ μορφοποιήθηκαν όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στη Βοσκίνα από την πλευρά της Βαθιάς Στράτας και από την πλευρά της 24ης οδού (Τσιτουρίδης).

Ο όμορφος χώρος της Βοσκίνας είναι πλέον ελκυστικός ως χώρος αναψυχής και άθλησης, από όλους τους κατοίκους της Κοινότητας αλλά και τους επισκέπτες.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο