ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Το “Εικαστικό Εγώ”, η πρώτη έκθεση εικαστικών δημιουργιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΑΓΚΑΛΙΑ – ΖΩ” άνοιξε χθες Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 τις πύλες της στο κοινό. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων μιάς ξεχωριστής έκθεσης που παρουσιάζει τις δημιουργίες των νέων και των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΑΓΚΑΛΙΑ – ΖΩ” των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας, Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής του δήμου Θέρμης.


Για πρώτη φορά τα παιδιά εκθέτουν τα έργα τους και τις εικαστικές δημιουργίες τους στην φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης – πινακοθήκης, σε μία μοναδική έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 24 Ιανουαρίου 2020.
“Πρόκειται για έργα αληθινά φτιαγμένα μέσα από την ψυχή ιδιαίτερων και ευαίσθητων καλλιτεχνών. Μέσα από την ψυχή παιδιών με αναπηρία και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια κυρίως στα παιδιά αλλά και στο προσωπικό που δραστηριοποιείται στο Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕ.Α ΑΓΚΑΛΙΑ – ΖΩ ”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Αργύρης Μωραϊτης στο πλαίσιο της χθεσινής τελετής εγκαινίων.
Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συνδημότες μας, ότι το ωράριο Λειτουργίας της ξεχωριστής αυτής έκθεσης είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ 13:00-20:00 ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-20:00μμ.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο