Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

SL373017

Την Παρασκευή που πέρασε παραδόθηκε έτοιμο για λειτουργία το Κέντρο Εκπαίδευσης εθελοντών πολιτικής προστασίας σε θέματα φυσικών καταστροφών του Δήμου Θέρμης. Η δομή αυτή που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο προγράμματος “outland” βρίσκεται σε έναν κατάλληλο διαμορφωμένο χώρο 150 τετ. ιδιοκτησίας του Δήμου Θέρμης, στο Τριάδι, στο ίδιο κτίριο με τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου και είναι πλήρως εξοπλισμένο για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εθελοντών πολιτικές προστασίας. Περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένα γραφεία υποστήριξης, μια μεγάλη αίθουσα με ειδικά καθίσματα σεμιναρίων, εποπτικά μέσα, ηχητικές εγκαταστάσεις και άλλα.

SL373020Tην κορδέλα έκοψαν οι οικοδεσπότες Δήμαρχος Θέρμης Θ. Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σωκράτης Σαμαράς και ο εντεταλμένος Σταύρος Κουγιουμτζίδης, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος εθελοντών. Μετά την τελετή των εγκαινίων έγινε επίδειξη του λογισμικού που δημιουργήθηκε για την εκπαίδευση και την αρτιότερη οργάνωση των εθελοντών στο πλαίσιο του προγράμματος “outland”. Το συγκεκριμένο λογισμικό διαχειρίζεται πληροφορίες και προτείνει μέτρα πυροπροστασίας μέσω παραγοντικών επιλογών για τη χρήση του παραδόθηκαν στις τρεις ομάδες πολιτικής προστασίας του Δήμου Θέρμης «έξυπνα τηλέφωνα».Στη συνέχεια έκοψαν οι εθελοντές πολιτικής της προστασίας την πίτα τους και βράβευσαν τα μέλη τους Γιώργο Λιάπη, Παρασκευή Λιάπη, Γιάννη Σταματογιαννάκη και Απόστολο Μαρκουδή για την εξέχουσα προσφορά τους στην πολιτική προστασία.

                                    SL373052

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Β. Τουλίκας εντεταλμένος για θέματα πολιτικής προστασία περιφερειακός σύμβουλος, ο Κ. Πάλλας εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα μεταφορών, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτικής προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης Λ. Κιοσέογλου, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Σωκράτης Φάμελλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Απόστολος Τσολάκης, η Προεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θέρμης Αναστασία Αθανασιάδου, η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Δήμητρα Χίνη, ο εντεταλμένος για θέματα εθελοντισμού και δημόσιας υγείας Κώστας Τιτέλης.

SL373057

SL373058

SL373056

SL373059

 

 

 

 

SL373061


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window