Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

laiki foto 4Δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι αποφάσεις ίδρυσης των δύο νέων λαϊκών αγορών που ιδρύονται στο Δήμο Θέρμης και συγκεκριμένα στις δημοτικές κοινότητες Τριλόφου και Νέας Ραιδεστού ( αριθμός απόφασης 1521 και 10645 αντίστοιχα, τεύχος Β΄).

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να λειτουργήσουν άμεσα σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις οι δύο νέες λαϊκές  και συγκεκριμένα: Στη δημοτική κοινότητα Τριλόφου επί της οδού Νίκου Καζαντζάκη, από τη συμβολή της με την οδό Ν.Γ. Πεντζίκη έως τη συμβολή της με την οδό Σαμαράκη, καθώς και επί των οδών που περικλείουν το οικοδομικό τετράγωνο 16 και τις οδούς Βαφοπούλου, Αινεία και Ν.Γ Πεντζίκη.Στη δημοτική κοινότητα Νέας Ραιδεστού,  επί των οδών Αθανασίου Διάκου, από την Ε.Ο. Θεσ/κης – Πολυγύρου έως την οδό Πολυτεχνείου και επί της Πολυτεχνείου από την οδό Καβάφη έως την Κολοκοτρώνη και μόνο επί της οδού που εφάπτεται στο πάρκο και όχι στην πλευρά της οδού που υπάρχουν κατοικίες.

laiki foto 3 laiki foto 2

Με τις ίδιες αποφάσεις εξάλλου, καθορίζονται, η Παρασκευή ως ημέρα λειτουργίας της λαϊκής στον Τρίλοφο και  η Τετάρτη ως ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στη Νέα Ραιδεστό.Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία ακολουθεί η χάραξη – διαγράμμιση επί των οδών που θα φιλοξενούν τις συγκεκριμένες λαϊκές αγορές καθώς επίσης και η διάθεση των θέσεων στους δικαιούχους πωλητές – παραγωγούς.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window