Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

imagesΕίκοσι ένας κάτοικοι του Δήμου Θέρμης, που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, παρακολούθησαν την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, τη μουσικοχορευτική παράσταση «Σερσέ λα Φαμ» που παρουσιάστηκε από το ΚΘΒΕ στη Μονή Λαζαριστών μετά από διάθεση 25 δωρεάν προσκλήσεων σε κατοίκους του Δήμου μας.
Για τρεις ώρες η ΣΚΗΝΗ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ γέμισε με τις μουσικές των τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη όπως τα έγραψε και τα έπαιξε για τις γυναίκες και τραγουδήθηκαν από τους Δημήτρη Μπάση, Λιζέτα Καλημέρη, Γιάννη Διονυσίου και Νικόλα Παπακωνσταντίνου.
Δώδεκα ηθοποιοί και δέκα χορευτές αλλά και όλοι οι συντελεστές της παράστασης παρουσίασαν ένα δυναμικό μουσικό και χορευτικό δρώμενο με κεντρικό θέμα την παρουσία της γυναίκας στα τραγούδια του Τσιτσάνη και δημιούργησαν στιγμές μαγείας, κεφιού και συγκίνησης σε μία κατάμεστη αίθουσα.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων των «Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής» του δήμου Θέρμης. Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός πολιτικών και δράσεων με στόχο την προστασία και φροντίδα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων είναι ένας από τους καταστατικούς σκοπούς του ΝΠΔΔ.
Τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής ευχαριστούν όλους τους φορείς που συνέβαλαν ώστε κάποιοι συμπολίτες μας να μπορέσουν να απολαύσουν μια θεατρική παράσταση και ιδιαίτερα το ΚΕΠΟΘΕ για τη διάθεση των προσκλήσεων και το τουριστικό γραφείο CRAZY HOLIDAYS για τη διάθεση λεωφορείου για τη δωρεάν μεταφορά των πολιτών του Δήμου στην παράσταση.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window