Ενημέρωση|

To αμφιθέατρο και παλαιό σινεμά της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) επαναλειτουργεί και φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει ένα νέο τόπο συνάντησης και δράσεων. Ο ζεστός, φιλόξενος χώρος, χωρητικότητας 100-120 ατόμων, ανοίγει τις πύλες του για όλους, στοχεύοντας  να περάσουν δημιουργικά απογεύματα και βραδιές ποικίλης θεματολογίας.

Από την ερχόμενη Τετάρτη οι πολίτες κάτοικοι της Θέρμης  θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις στο παλιό σινεμά.

Αναλυτικά την Τετάρτη 13 Ιουλίου θα γίνει μία θερινή συνάντηση Τέχνης και Ψυχολογίας.. όπου με  αφορμή αποσπάσματα από την ταινία «Ιστορία γάμου», του Ν. Μπάουμπακ, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τα παράδοξα των σχέσεων. Γιατί δύο άνθρωποι, παρότι συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι δεν μπορούν να ζήσουν μαζί; Από την άλλη, πότε καταφέρνει η αγάπη να επιβιώνει παρόλες τις συγκρούσεις;

Σε αυτή τη θερινή συνάντηση της Τέχνης με την Ψυχολογία, θα γίνει αναλυτική συζήτηση για τον έρωτα, την απώλεια, τη δύναμη της αγάπης, τις αποστάσεις και την επίδραση του χρόνου πάνω στο «εμείς». Εισηγητές: Πέτρος Κεχαγιάς, MSc Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής ΑΠΘ. Τζούλια Λαγιώτη-MSc Ψυχολόγος-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Cine ΘερμαΐςΔημητρίου – Καραολή 36 & Καπετάν ΧάψαΕίσοδος ελεύθερηΏρα Έναρξης: 20:00Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310-463423 (εσωτερικό 101)

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window