Ενημέρωση, Δελτία Τύπου|

Με θέμα “από τον Ερωτόκριτο στον Σολωμό” η διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Θέρμης σε συνεργασία με τη Σ.Ε.Ε. Φιλολόγων του 1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή 28 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα. Την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει με ένα σύντομο χαιρετισμό της η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Θέρμης Ελισάβετ Σιμουλίδου. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι η επίκουρη καθηγήτρια του Α.Π.Θ. Τασούλα Μαρκομιχελάκη που θα αναπτύξει το μονόλογο της Αρετούσας για τη δύναμη και την αγάπη “Κραταία ως θάνατος αγάπη”, η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Α.Π.Θ. Αικατερίνη Τικτοπούλου που θα αναφερθεί στην “επαναστατική ποίηση του Δ. Σολωμού” και ο ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας που θα αναπτύξει το θέμα “από την αγάπη στην ελευθερία και από την ελευθερία στην αγάπη”.

Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των εργασιών των μαθητών που έγιναν στο πλαίσιο των μαθημάτων της Λογοτεχνίας και της Ιστορίας, ενώ θα προβληθούν και σχετικά βίντεο όπως για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Την εκδήλωση θα συντονίσουν η Ιωάννα Βορβή Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων και ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Για τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη εκδήλωση αρκεί να συνδεθείτε στο link της πλατφόρμας Webex hhtps://minedu-secondary.webex.com/join/tsalafamily

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ- 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΡΜΗΣ-1


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο