Ενημέρωση, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Γιατί ένα παιδί λέει ψέματα; Μπαμπά, υπάρχει ο Άγιος Βασίλης; Τι πειράζει ένα μικρό «αθώο» ψέμα; Μαμά, κρατάς μυστικό; Μην το πεις στον μπαμπά! Είναι μυστικό! Γιατί ένας έφηβος/μία έφηβη σταματούν να μιλούν στους γονείς τους; Πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να εμπιστεύονται τους γονείς τους; Πως θα το καταφέρουμε αυτό; Πώς θα κρατήσουμε ανοιχτούς τους διαύλους της επικοινωνίας μαζί τους; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα στα οποία θα δοθούν απαντήσεις στη διάρκεια της διαδικτυακής διάλεξης με τίτλο:
«Μυστικά και Ψέματα. Χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά.», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19.00, με ομιλήτρια την Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπέυτρια κ.Άννα Κουρουμπλή.


Ο σύνδεσμος εισόδου στην εικονική αίθουσα:

https://us02web.zoom.us/j/83397313326?pwd=YzV0WEdhcWtMd3VienpqZmluLzVQZz09

Meeting ID: 833 9731 3326
Passcode: 657375

Η διάλεξη απευθύνεται σε μητέρες, πατέρες και γιαγιάδες που αγχώνονται για το τι συμβαίνει στη ζωή των παιδιών τους και θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους για να μοιράζονται μαζί τους τα μικρά ή μεγαλύτερα μυστικά τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους και θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.

Η δράση «Ανοιχτές Διαλέξεις προς γονείς» διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Μαθητών & Γονέων Δήμου Θέρμης» που υλοποιούν η Διεύθυνση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Δήμου Θέρμης και ειδικότερα το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε..


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο