Ανακοινώσεις, Διαβούλευση, Ενημέρωση|

afisaΔημόσια Διαβούλευση με θέμα τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων και την ανακύκλωση, μια πρόταση που τέθηκε από το Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Πολιτικής Έρευνας του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ,  πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/06/2018 και ώρα 19.00 μ.μ.  στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Σωκράτη Σαμαρά, του Προέδρου της Δ.Κ. Θέρμης κ. Σωτήρη Βογιατζή και εκπροσώπων της Ανατολικής Α.Ε.
Στο πλαίσιο της διαβούλευσης, αναμένεται να δοθεί έμφαση σε θέματα οικολογικής συνείδησης που πρέπει όλοι οι πολίτες να αποκτήσουμε και αφετέρου στο Ν. 4496-08/11/2017,  ο οποίος στοχεύει στη μείωση του ποσοστού των απορριμμάτων που καταλήγουν στους ΧΥΤΑ και στην αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης. Ταυτόχρονα σε εναρμόνιση με τις διατάξεις της ευρωπαϊκής οδηγίας 2015/720/ΕΕ θα συζητηθούν τα μέτρα μείωσης της χρήσης της πλαστικής σακούλας, θα γίνει ενημέρωση των πολιτών, συζήτηση γύρω από την  αλλαγή νοοτροπίας και συνήθειας, τα πρόστιμα, οι  υποδομές του Δήμου κ.α. Στην κατεύθυνση αυτή καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμης, ακαδημαϊκοί, γονείς, μαθητές και  όποιος  πολίτης επιθυμεί να συμμετάσχει στη δημόσια συζήτηση, να υποβάλλει τις απόψεις και τις  παρατηρήσεις του, σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων στον τομέα της διαχείρισης  απορριμμάτων και της ανακύκλωσης. Το πόρισμα της έρευνας θα δημοσιευθεί από το ΑΠΘ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ANAKYKLOYLIS 2Με θέμα τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων και την ανακύκλωση, μια πρόταση που τέθηκε από το Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Πολιτικής Έρευνας του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ, πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα και ώρα 6 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Δημοτική Κοινότητα Τριλόφου, δημόσια συζήτηση – διαβούλευση παρουσία και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Σωκράτη Σαμαρά και εκπροσώπων της Ανατολικής Α.Ε.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

diavoylefsi gia anakyklwsh neo rysio 2 Με θέμα τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων και την ανακύκλωση, μια πρόταση που τέθηκε από το Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Πολιτικής Έρευνας του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ, πραγματοποιήθηκε τo περασμένο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο δημόσια συζήτηση – διαβούλευση παρουσία και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Σωκράτη Σαμαρά.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο