Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Ξεκίνησε ο κύκλος μαθημάτων τρισδιάστατης εκτύπωσης και έπεται μια άκρως δημιουργική συνέχεια για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Βασιλικών. Στο πλαίσιο της διάδοσης της γνώσης και της καινοτομίας, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βασιλικών και σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Βασιλικών, δημιουργήθηκε μία ομάδα καινοτομίας που έχει στόχο την εκπαίδευση των παιδιών στις νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα στη τρισδιάστατη εκτύπωση.

Έτσι, λοιπόν, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 τα παιδιά του Δ2 τμήματος του δημοτικού σχολείου Βασιλικών με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Ειρήνη Πανταζή, φιλοξενήθηκαν στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Εκεί ο Χρήστος Βαγιωνάς προϊστάμενος του Τμήματος Βιβλιοθηκών του Δήμου Θέρμης μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα μύησε τους μικρούς μαθητές στις τεχνικές της Τρισδιάστατης Εκτύπωσης αλλά και τις δυνατότητες τις δυνατότητες που μας δίνει.
Τέλος, όλοι μαζί συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το πρώτο τους τρισδιάστατο έργο, έναν όμορφο βιβλιοστάτη σε σχήμα καρδιάς.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο