ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ενημέρωση, Δελτία Τύπου|

Ολοκληρώθηκε το Κυριακή 14 Μαΐου το 4ο τουρνουά “Εθελοντισμός και Αθλητισμός” που διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία ο Α.Ο. Καρδίας, στο “Α.Ο.ΚΑΡΔΙΑΣ Sports Center”. Την τρίτη ημέρα διεξήχθησαν αγώνες για τα ηλικιακά τμήματα Κ7-8, Κ9-10 και Κ11-12, των Ομάδων: Δόξα Ορμύλιας, Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής, Διγενής Λακκώματος, Νίκη Μεσημερίου και Α.Ο. Καρδίας. Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των εθελοντών παραγόντων ομάδων της Ένωσης  για την πολύχρονη προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι κ.κ. Παπαβραμιδης Χρόνης / Ελευθεριακός, Τσιλιάς Κοσμάς / Δόξα Τριλόφου, Αβραμίδης Συμεών / Νίκη Μεσημερίου και Παπαδόπουλος Λάκης / Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας Σάββας Δημητριάδης, ο αντιδήμαρχος Θέρμης Απόστολος Τσολάκης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Φανή Χατζηδημητρίου, οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου και Πολυχρόνης Κοντοπίδης αντίστοιχα και  ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρδίας Ιωακείμ Τρικαλιάρης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: Αετός Βασιλικών, Αναγέννηση Επανομής, Αστέρας Ν. Ραιδεστού, Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής, Ατρόμητος Τριαδίου, Διγενής Λακκώματος, Δόξα Ορμύλιας, Νίκη Μεσημερίου, Κεραυνός Αγγελοχωρίου και ΠΑΟΝΕ.

Παράλληλα οι νέοι αθλητές του Α.Ο. Καρδίας κατέκτησαν το Σάββατο 13 Μαΐου τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Κ17 Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. «Ό,τι και αν πούμε δεν μπορεί να αποτυπώσει τις στιγμές που μας χάρισαν φέτος αυτά τα παιδιά. Μία Ακαδημία με έδρα ένα μικρό προάστιο της Θεσσαλονίκης 3.500 κατοίκων, πέτυχε κάτι εξαιρετικά σημαντικό, έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος,  όρθωσε το ανάστημά της απέναντι σε μία τεράστια σε αριθμό παιδιών Ακαδημία, τον Αλέξανδρο ΠΑΟΚ Κιλκίς και για 92′ άγγιξε τον άθλο», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Κώστας Κατσαρός για τη μεγάλη επιτυχία των νέων αθλητών της Κ 17.

 

Τους  δευτεραθλητές του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ. στην πιο σημαντική ηλικιακή κατηγορία υποδομών, την Κ17, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα συνεχάρη τα παιδιά αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για αυτή τους την επιτυχία.

Το «παρών» στο γήπεδο την ημέρα του τελικού έδωσαν επίσης η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας Φανή Χατζηδημητρίου και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Πολυχρόνης Κοντοπίδης. Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο ΠΑΟΚ Κιλκίς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Για τους νέους της Καρδίας το ταξίδι συνεχίζεται…


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο