Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

SYMPAZATHΟ Δήμος Θέρμης ενημερώνει όλους τους δημότες ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ), οι τηλεφωνικές γραμμές του Συνδέσμου δεν θα λειτουργούν για τρεις ημέρες και συγκεκριμένα από σήμερα  29, αύριο 30 και μεθαύριο 31 Οκτωβρίου 2018. Ο Σύνδεσμος θα ξεκινήσει κανονικά τη λειτουργία από την 1η Νοεμβρίου 2018, στα νέα του γραφεία σε ιδιόκτητο χώρο , επί της οδού Γεννηματά 21 στην Καλαμαριά

Παράλληλα υπενθυμίζεται σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ότι ο Δήμος Θέρμης στο πλαίσιο του προγράμματος προστασίας αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με το ΣΥΠΠΑΖΑΘ και το Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας και Πρόνοιας των Ζώων – Animal Rescue.org προωθεί την υιοθεσία από ανθρώπους, που θα τους χαρίσουν τη ζεστασιά και την ασφάλεια μιας οικογένειας.
Μέσα από την ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του δήμου μπορείτε να δείτε τα ζωάκια που αναζητούν οικογένειες, να επικοινωνήσετε με την αρμόδια Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα με το Γρ. Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης και να υιοθετήσετε ένα εμβολιασμένο, τσιπαρισμένο και στειρωμένο ζωάκι με πιστοποιητικό υιοθεσίας.

Υιοθεσίες αδέσποτων
Αναλυτικότερα, για να δει κανείς τα ζωάκια που δίνονται για υιοθεσία, αλλά και για παρακολουθήσει την πορεία τους αρκεί να “κλικάρει” στο σύνδεσμο “Υιοθεσίες Αδέσποτων Ζώων Δήμου Θέρμης” και στη συνέχεια να τηλεφωνήσει στο 2396330032. Ο εμβολιασμός, το τσιπάρισμα, η στείρωση καθώς και το πιστοποιητικό υιοθεσίας γίνονται από τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ.
Από το 2005 ο Δήμος θέρμης με τους υπόλοιπους δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης με κοινή απόφαση των δημοτικών τους συμβουλίων ίδρυσαν το Σύνδεσμο Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ). Στόχος είναι η περίθαλψη, στείρωση, προστασία και επανένταξη των αδέσποτων ζώων πέρα από αυτά, ο Σύνδεσμος πραγματοποιεί επισκέψεις στα σχολεία του δήμου Θέρμης με στόχο την ενημέρωση των μαθητών για τη φιλοζωία, τις υποχρεώσεις και ευθύνες των ανθρώπων απέναντι στα ζώα και το περιβάλλον.
.

 


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window