ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

galileo for mobilitytaxisharelogo-624x304 Ξεκινά ο νέος τρόπος μετακίνησης από την Ανατολική Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του έργου GALILEO4MOBILITY*, προσφέροντας στους κατοίκους της Θέρμης μια άνετη και οικονομική λύση για τις μετακινήσεις τους. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες των χρηστών η πιλοτική εφαρμογή απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν έναν πιο γρήγορο και λιγότερο αγχωτικό τρόπο για να φτάσουν στις δουλειές τους. Μη χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή και να είστε ανάμεσα σε αυτούς που θα επωφεληθούν από τη νέα υπηρεσία, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα: https://goo.gl/forms/05mnGQbdNiUNsORA3 ή επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο συντονισμού της πιλοτικής εφαρμογής του έργου GALILEO 4 Mobility στη Θεσσαλονίκη, Δρ. Josep Maria Salanova Grau,  στο τηλέφωνο 2310498433 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση jose@certh.gr.


Μέσω μιας νέας εφαρμογής σχεδιασμένης από το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) και σε συνεργασία με την TAXIWAY, οι χρήστες θα επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης με ταξί αφήνοντας στην άκρη το ΙΧ και τις υποχρεώσεις του.
Για περισσότερες πληροφορίες

* Το έργο GALILEO4MOBILITY έλαβε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας της ΕΕ Horizon 2020 βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης αριθ. 776381.
http://www.galileo4mobility.eu/pilot-sites/thessaloniki/#pilot


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο