ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Έξι συνολικά χορωδιακά σχήματα, στην πλειοψηφία τους πολυφωνικά, του Δήμου Θέρμης πρόκειται να επιμεληθούν και να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό Χορωδιακό Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι…
Οι χορωδίες τους Δήμου Θέρμης θα μεταφέρουν στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου μελωδίες και τραγούδια του υπέροχου σύνθετη και μουσουργού , σε χορωδιακές επεξεργασίες καθώς και κείμενα που αφορούν τη ζωή και το έργο του.
Στη χορωδιακή αυτή συνάντηση συμμετέχουν κατά σειρά: η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ Κ.Π. ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΡΑΣ Κ.Π. ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ Κ.Π. ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΡΜΗΣ, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ “ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ” και η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ Κ.Π. ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ.

Η Διεύθυνση αλλά και η καλλιτεχνική επιμέλεια της χορωδιακής συνάντησης ανήκει στην κ. Ελευθερία Μεταξά – Αρμοδώρου, ενώ τις μελωδίες θα συνοδεύει με  πιάνο ο Κωνσταντίνος Γκαρίπης. Η επιμέλεια αλλά και αφήγηση των κειμένων για τη ζωή και το έργο του Μάνου Χατζιδάκι θα γίνουν από την κ. Ιωάννα Καρυπίδου.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης, το ερχόμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο