Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

laikh-agoraΚλιμάκιο της Επιτροπής Λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο         κ. Δημήτρη Πολυμέρου, συνοδευόμενο από το εντεταλμένο σύμβουλο του δήμου θέρμης κ. Σταύρο Κουγιουμτζίδη, καθώς και από τους Προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων Νέας Ραιδεστού κ.Παναγιώτη Κατρανιά και Τριλόφου κ. Αικατερίνης Λιόλιου, επισκέπτεται  αύριο Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, τους χώρους όπου πρόκειται να λειτουργήσουν οι δύο νέες Λαϊκές αγορές του δήμου μας.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η οριοθέτηση και διαγράμμιση των χώρων λειτουργίας των λαϊκών αγορών και των θέσεων των επαγγελματιών πωλητών .Αφού ολοκληρωθεί  η διαγράμμιση και η αρίθμηση των θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι πωλητές θα διεκδικήσουν στη συνέχεια και θα πάρουν τις σχετικές άδειες ώστε να ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία των δύο αγορών.

laikh 2laikh 3

Θυμίζουμε ότι στη δημοτική κοινότητα Τριλόφου, η λαϊκή αγορά θα γίνεται κάθε Παρασκευή, επί της οδού Νίκου Καζαντζάκη, από τη συμβολή της με την οδό Ν.Γ. Πεντζίκη έως τη συμβολή της με την οδό Σαμαράκη, καθώς και επί των οδών που περικλείουν το οικοδομικό τετράγωνο 16 και τις οδούς Βαφοπούλου, Αινεία και Ν.Γ Πεντζίκη.Στη δημοτική κοινότητα Νέας Ραιδεστού του Δήμου Θέρμης, η λαϊκή θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη,  επί των οδών Αθανασίου Διάκου, από την Ε.Ο. Θεσ/κης – Πολυγύρου έως την οδό Πολυτεχνείου και επί της Πολυτεχνείου από την οδό Καβάφη έως την Κολοκοτρώνη και μόνο επί της οδού που εφάπτεται στο πάρκο και όχι στην πλευρά της οδού που υπάρχουν κατοικίες.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window