Ενημέρωση, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών είναι η αποψινή συναυλία με τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη στο Φράγμα της Θέρμης. Τη μεγάλη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Η ψυχή μας, Εσείς!», η οποία ξεκινά στις 9 το βράδυ συνδιοργανώνουν ο δήμος Θέρμης και η ΔΕΠΠΑΘ με το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη και την ΚΕΠΑΠ. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θέρμης Δρώμενα 2021». Η αυλαία της συναυλίας θα ανοίξει με αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου έλληνα συνθέτη.

Ακολούθως οι βιρτουόζοι της ποντιακής λύρας, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης θα ταξιδέψουν τους φίλους της ποιοτικής μουσικής στα πιο μελωδικά μονοπάτια της παράδοσης, με δημοτικούς, αλλά και πιο σύγχρονους ρυθμούς.

Στη συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς περιορισμούς για την προστασία από την πανδημία, συμμετέχουν οι μουσικοί: Αντώνης Σαρακατσιάνος/πιάνο, Αθανάσιος Σωτηριάδης/πλήκτρα, Γεώργιος Σκηπητάρης/ καβάλ, κλαρίνο, Ιωάννης Πούλιος/λαούτο, κιθάρα, Γεώργιος Κορτσινίδης/ τύμπανα και Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου/ κρουστά.

Στην ηχοληψία είναι οι: Ιωάννης Ιωαννίδης (FOH) και Κώστας Πατρίκας (stage) και στους Φωτισμούς ο Ιωάννης Δουλγερίδης.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ και η πώληση τους γίνεται μέχρι τις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης .


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο