Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

fysiko aerio 2Ολοένα και περισσότερο είναι το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας που επιθυμούν να συνδεθούν επίσης με το νέο δίκτυο Φυσικού Αερίου. Ήδη ξεκίνησαν να υποβάλλονται αιτήσεις προς την Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) και από τις Δημοτικές Κοινότητες Ταγαράδων, Αγίας Παρασκευής και της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής.
Δεδομένου ότι στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι εργασίες στο παραχωρημένο χώρο από το Δήμο Θέρμης, στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, όπου εγκαθίσταται σταδιακά και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το αμέσως επόμενο διάστημα ο σταθμός διανομής Φυσικού Αερίου, αυξάνεται καθημερινά το ενδιαφέρον υποβολής αίτησης από τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών.

Σε κάθε περίπτωση οι δημότες μας μπορούν έγκαιρα να υποβάλλουν αίτηση σύνδεσης ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία της Εταιρίας διανομής Φυσικού Αερίου.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εταιρία ήδη σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου υπέγραψαν στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου πάνω από 4.500 νοικοκυριά σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, γεγονός που αποτυπώνει τη συνέχιση της εντυπωσιακής διείσδυσης του καυσίμου. Συνολικά δε σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, από την αρχή του έτους έγιναν περισσότερες από 13.300 νέες συνδέσεις φυσικού αερίου, αριθμός- ρεκόρ των τελευταίων ετών, με αύξηση κατά 45{9277431203aab0aa2421f575dad9809b2ce7438027171783f545e8a654977a78} έναντι της αντίστοιχης περιόδου του περσινού έτους 2017.
Για όσους συνδημότες μας επιθυμούν να προχωρήσουν εγκαίρως στην υποβολή ενδιαφέροντος σύνδεσης με τη σχετική αίτηση θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

fysik;o aerio 1

Η διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

ΑΙΤΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου μπορεί να γίνει με έναν από τους εξής τρόπους:

Με την παρουσία του πελάτη στα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών της ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Με την αποστολή e-mail στο info@edathess.gr
Τηλεφωνικά στο 11150 (Χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του παρόχου κινητής και σταθερής τηλεφωνίας) και στο 2310 584444 (από κινητό και σταθερό τηλέφωνο)
Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο πελάτης για τον προγραμματισμό αυτοψίας και την συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης είναι τα εξής:

Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση (οδό και αριθμό)
Τηλέφωνο

Να σημειωθεί τέλος ότι η επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου και στους Ταγαράδες, την Αγία Παρασκευή και τη Σουρωτή, σε συνδυασμό και με τις άλλες περιοχές, του Νέου Ρυσίου και Βασιλικών, αλλά και τον Τρίλοφο και το Πλαγιάρι που έχουν ήδη συνδεθεί, αναμφισβήτητα οδηγεί στη μείωση του κόστους θέρμανσης για την πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου μας, ενώ θα έχει και αναπτυξιακά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window