Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοΐου, όπως είναι γνωστό με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ.Θεόδωρου Παπαδόπουλου έχει ξεκινήσει ένα σημαντικό πρόγραμμα προληπτικών απολυμάνσεων σε όλες τις υπηρεσίες, τις δομές αλλά και τις Κοινότητες του Δήμου μας.  Από σήμερα με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου ξεκίνησε η απολύμανση  των εκκλησιών. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα προηγήθηκε σχολαστική γενική καθαριότητα όλων των κτιρίων.


Ειδικότερα σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 τα συμβεβλημένα εξειδικευμένα συνεργεία  συνέχισαν τη διαδικασία της ολικής απολύμανσης  στα κτίρια των Δημοτικών Καταστημάτων Περιστεράς, Λιβαδίου και Νέας Ραιδεστού ενώ απολυμάνθηκαν και όλοι οι εσωτερικοί χώροι των Ιερών Ναών Λιβαδίου, Τριαδίου, Νέας Ραιδεστού και Αγίου Νικολάου Θέρμης. Παράλληλα στους ιερείς των Ναών και όπου υπήρχε έλλειψη, παραδόθηκαν από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνο Κουγιουμτζίδη αντισηπτικά υλικά και μάσκες.


Στη Νέα Ραιδεστό εκτός από το κτίριο της Κοινότητας απολυμάνθηκε και το κτίριο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.
Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο, όπου όλες οι υπηρεσίες υπηρεσίες του δήμου μας καλούνται να συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους συνδημότες μας,  καταβάλλεται, με εντολή του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται οι νευραλγικοί χώροι καθαροί και ασφαλείς τόσο για τους κατοίκους του Δήμου Θέρμης όσο και για το απασχολούμενο προσωπικό.
Από αύριο Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ξεκινά ο επαναληπτικός κύκλος απολυμάνσεων στις υπηρεσίες του Δήμου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο