Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

prosoxh ergaΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, καθώς εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων συστημάτων αναχαίτισης των οχημάτων με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Οι ρυθμίσεις θα  διαρκέσουν για περίπου μία εβδομάδα και συγκεκριμένα από σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου ως και την Παρασκευή 23 Μαρτίου , όσο δηλαδή θα πραγματοποιούνται και οι προγραμματισμένες εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων (στηθαία),  επί της συγκεκριμένης Εθνικής οδού και επί της δεξιάς οριογραμμής,  στο οδικό τμήμα από την έξοδο του Σχολαρίου ως την έξοδο Λακκώματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των οχημάτων.

Οι εργασίες θα ξεκινούν καθημερινά στις 7 το πρωί και θα διαρκούν έως αργά το απόγευμα. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να κινούνται με μικρή ταχύτητα. Ήδη το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, έχει προχωρήσει στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Να σημειωθεί ότι οι εργασίες συντήρησης εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window