ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Έναν από τους σημαντικότερους στόχους του – δώρο ζωής, που είχε θέσει τα τελευταία χρόνια, εκπλήρωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Θέρμης/Τριαδίου. Το ζήτημα απόκτησης απινιδωτή ήταν ένας στόχος ο οποίος είχε τεθεί ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου την περσινή σχολική χρονιά.

Από τότε έως σήμερα γονείς και παιδιά ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα χρήματα με την πώληση λαχνών. Ένα χρόνο μετά η απόκτηση του απινιδωτή είναι πλέον πραγματικότητα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους μαθητές της περσινής Στ΄ και της Ε΄ τάξης του δημοτικού σχολείου για το σημαντικό ποσό το οποίο συνεισέφεραν από την πώληση των λαχνών, το οποίο προστέθηκε στο ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από το Σύλλογο από το περσινό Χριστουγεννιάτικο Bazzar αλλά και από τις συνδρομές, ώστε σήμερα να αποτελεί πραγματικότητα η απόκτηση του απινιδωτή, ενός δώρου ζωής για την τοπική κοινωνία.

Ο απινιδωτής ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα τοποθετηθεί σε σημείο εύκολο προσβάσιμο από τους κατοίκους του Τριαδίου στο κατάστημα ΔΙΠΥΡΟΝ, στην είσοδο της κοινότητας.

Το ειδικό κουτί του απινιδωτή θα είναι κλειδωμένο και στα κλειδιά θα έχουν πρόσβαση οι κάτοικοι οι οποίοι θα εκπαιδευτούν από την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, πάνω στη χρήση του και συγκεκριμένα πάνω σε ζητήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και γενικότερα στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Τριαδίου οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκπαίδευση χρήσης του απινιδωτή θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο