ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

boskotopia 2Η Δημοτική Αρχή Θέρμης ενημερώνει όλους τους δημότες – κτηνοτρόφους, ότι ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε η πρώτη φάση κατανομής βοσκοτόπων στους κτηνοτρόφους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, από τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας μίσθωσης των επιλέξιμων βοσκοτόπων που ήδη κατανεμήθηκαν οι κτηνοτρόφοι του Δήμου μας, μπορούν να πληροφορηθούν, βάζοντας τα 6 τελευταία ψηφία του ΑΦΜ τους, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας, στην αντίστοιχη επιλογή θέση: μίσθωμα για τις βοσκήσιμες εκτάσεις ή να απευθύνονται στο Δήμο στα όρια του οποίου βρίσκεται η βοσκήσιμη γαία που τους έχει κατανεμηθεί, προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα σχετικά με τα στοιχεία της κατανεμηθείσας έκτασης.


Για κάθε κτηνοτρόφο θα εκτυπώνεται έντυπο κατανομής βοσκήσιμης γαίας σε δύο αντίτυπα το οποίο θα περιέχει και τη θέση σύμβασης μίσθωσης.
Ο ενδιαφερόμενος κτηνοτρόφος λαμβάνει γνώση προσυπογράφοντας το έντυπο και παραλαμβάνει ένα αντίγραφο
Ο Δήμος ή η αρμόδια Διεύθυνση, ενημερώνουν τον ΟΠΕΚΕΠΕ επισυνάπτοντας στη διαδικτυακή εφαρμογή το ενυπόγραφο έντυπο κατανομής.
Το μίσθωμα που θα καταβάλλουν οι κτηνοτρόφοι προσδιορίστηκε με την Αριθμ. 410/28408/ 13 Μαρτίου 2017 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 880/16-3-2017).

boskotopia 3
Οι οφειλές που βεβαιώνονται από την κατανομή του έτους 2016 – 2017, πρέπει να καταβληθούν το αργότερο μέχρι  31/12/2017.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Θέρμης μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στο τηλέφωνο 2396330032.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο