Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Έργα|

agantonisplateiaagiantonisdromosJPG

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων στις Κοινότητες Λιβαδίου, Περιστεράς και Αγίου Αντωνίου (οικισμοί Αγίου Αντωνίου και Μονοπηγάδου) συνολικού προϋπολογισμού 998.207,43€.
Ήδη, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στον Αγ. Αντώνιο και το Μονοπήγαδο. Συγκεκριμένα στον Αγ. Αντώνιο έχει ολοκληρωθεί η ανάπλαση της οδού Βενιζέλου σε μήκος 220μ., η οποία είναι η κεντρική οδός του οικισμού, καθώς και η πλατεία, στο κέντρο του οικισμού.
Παράλληλα με την οδό Βενιζέλου αναπλάστηκαν τα πεζοδρόμια των οικοδομικών τετραγώνων γύρω από την πλατεία ενώ έγιναν και τα έργα ηλεκτροφωτισμού.
agiantonisdromosJPG

Στο Μονοπήγαδο ολοκληρώθηκε η ανάπλαση των πεζοδρομίων της κεντρικής οδού συνολικού μήκους 570μ., η κατασκευή μονόπλευρου ηλεκτροφωτισμού της οδού, η κατασκευή κρήνης έξω από το λαογραφικό Μουσείο Ποντιακής Μνήμης καθώς και η κατασκευή ενός χτιστού πηγαδιού στο εσωτερικό του οποίου θα μεταφερθεί υπάρχουσα παροχή άρδευσης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο Λιβάδι είναι σε εξέλιξη η κατασκευή των πεζοδρομίων της κεντρικής οδού του οικισμού, από την παιδική χαρά και το αγροτικό ιατρείο, έως την πλατεία του Ηρώου, καθώς και ανακατασκευή τμήματος της κεντρικής πλατείας, έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί η κίνηση του αστικού λεωφορείου. Το συνολικό μήκος των πεζοδρομίων προς διαμόρφωση της κεντρικής οδού είναι 110μ., το εμβαδόν της πλατείας ηρώου 460,00μ2 και του τμήματος της κεντρικής πλατείας 470μ2.
pigadi

Στην Περιστερά οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν τον ηλεκτροφωτισμό και την ανάπλαση του τμήματος της οδού από το Κοινοτικό Κατάστημα, την περίφραξη σχολείου και παιδικής χαράς έως τη διακλάδωση των δρόμων στο νότιο άκρο, σήμερα ασφαλτοστρωμένης, τις οδούς προσπέλασης στις κατοικίες με περιορισμένη πρόσβαση αυτοκινήτου, και επιμέρους περιοχές, όπως το τμήμα με τη μεγάλη κλίση και τα πλατύσκαλα, και την περιοχή του καταρράκτη. Η συνολική προς διαμόρφωση επιφάνεια είναι περίπου 2.000μ2.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window