Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είναι σε εξέλιξη θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Ο Δήμος Θέρμης ενημερώνει τους πολίτες:
Α. ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Παρά τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου, παραμένουν κάποια προβλήματα στους δρόμους. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πολίτες που επιθυμούν να μετακινηθούν με τα οχήματά τους, ότι, σε κάθε περίπτωση, οφείλουν να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Β. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ Κ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
Με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.
Όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα είναι κλειστοί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, εκτός από τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Θέρμης, που δέχεται τα παιδιά των παιδικών σταθμών όλου του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, με νέα ανακοίνωση θα γίνει ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο μας.
Γ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το πρόγραμμα και οι διαδρομές των λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας, την Τετάρτη 12.1.2017 και την Πέμπτη 12.1.2017 τροποποιούνται ως ακολούθως:
– δεν θα εκτελούνται το πρώτο πρωινό και το τελευταίο βραδινό δρομολόγιο
– τα λεωφορεία δεν θα εισέρχονται εντός των οικισμών, πλην της Θέρμης. Οι χρήστες της δημοτικής συγκοινωνίας να βρίσκονται τις προγραμματισμένες ώρες στις στάσεις των κεντρικών οδικών αρτηριών.
Δ. ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΣΕ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Για τους κατοίκους του Δήμου Θέρμης που έχουν ανάγκη προσωρινής στέγασης σε θερμαινόμενους χώρους, τις ημέρες των έκτακτων καιρικών φαινομένων ο Δήμος μας διατηρεί ανοιχτούς και θερμαινόμενους τους χώρους:
– Δ.Ε. Θέρμης: Το Δημαρχείο στη Θέρμη
– Δ.Ε. Βασιλικών: Το Δημοτικό Κατάστημα στα Βασιλικά
– Δ.Ε. Μίκρας: Το Δημοτικό Κατάστημα στον Τρίλοφο.
Επίσης, για όποια ανάγκη φιλοξενίας προκύψει κατά τη διάρκεια τα νύχτας, από τις 11:00 μ.μ. ως το πρωί, το Κέντρο Υγείας Θέρμης θα φιλοξενεί πολίτες, μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο: 2313-310800.
Ανάλογα με τις εξελίξεις των καιρικών φαινομένων τα επόμενα 24ωρα, θα γίνει νεώτερη ενημέρωση των πολιτών.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο